Deelnemen aan onze BROODBREKER picknick is heel eenvoudig!

Stap 1: Inschrijven

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor het heerlijke picknickbuffet in de tuin van de Minderbroederskerk op dinsdag 15 augustus.

Het inschrijvingsgeld voor volwassenen bedraagt €6 per persoon, voor kinderen t.e.m. 12 jaar is dit slechts €4. Hiermee krijg je toegang tot het heerlijke buffet! Drankjes zijn ter plekke aan te kopen.

Stap 2: Overschrijving uitvoeren

Na ontvangst van je inschrijving bezorgen we jou alle benodigde betalingsinformatie per mail. Gezien het een laagdrempelig evenement is hanteren we deze werkwijze.

Je storting gebeurt rechtstreeks op de rekening van JCI Hasselt vzw en we werken met de goedkeuring vanwege het comité van de Virga Jessefeesten.

Stap 3: Genieten!

Nadat we je inschrijvingsgeld hebben ontvangen, ben je officieel ingeschreven voor BROODBREKER. We bezorgen je nog enkele details en verwachten jou en je gezelschap op 15 augustus!

Datum: Dinsdag 15 augustus 2017 (feestdag – Dag van Ommevaart Virga Jessefeesten Hasselt)
Tijdstip: 11u00 – 14u00
Locatie: Tuin van de Minderbroeders, ingang via een poort op de Isabellastraat nabij het Molenpoortplein.

Zelf je eigen BROODBREKER organiseren?

JCI Hasselt neemt het initiatief om één picknick geheel te organiseren op 15 augustus. We nodigen iedereen uit om aanwezig te zijn of zelf een eigen BROODBREKER te organiseren! Je kan op dinsdag 15 augustus in de eigen voortuin, op de stoep, op straat, op een nabijgelegen pleintje,... een eigen versie van BROODBREKER organiseren waarbij vrienden, familie en buren bij jou kunnen aanschuiven. Je kan hiervoor trouwens de officiële Broodbrekerbloem, een brood in de vorm van een bloem die wordt gevormd door 7 kleine broodjes, verkrijgen bij de warme bakker in de buurt! Klik hier voor de lijst met bakkers waar je terecht kan.